Vyhľadať
Close this search box.

Dr Paulo Moraes MD, FRACGP

Píšem túto referenciu týkajúcu sa pána Yehudu Tagara, profesionálneho poradcu, psychoterapeuta a profesionálneho člena Spoločnosti vzdelávateľov v oblasti poradenstva a psychoterapie v Austrálii (SCAPE).

Som lekár registrovaný v Austrálii ako všeobecný lekár od roku 1989 a člen Kráľovskej austrálskej akadémie všeobecných lekárov. Bol som hlavným praktickým lekárom v Melbourne Therapy Centre; lekárska a terapeutická klinika založená na antropozofii od roku 1993.

V súčasnosti som členom správnej rady Austrálskej asociácie antropozofickej medicíny (AAMA) a som členom tejto asociácie od jej založenia v roku 1995.

Yehuda Tagar sa venuje poradensko-psychoterapii pomocou Philophonetics Counseling od roku 1991. Donedávna, po založení tréningu Philophonetics Counseling v Južnej Afrike, bol súčasťou multidisciplinárneho terapeutického tímu v Melbourne Therapy Centre.

Počas posledných 9 rokov som mal blízky pracovný vzťah s Yehudom Tagarom. Počas tejto doby sme mali spoločných pacientov, ktorí si vyžadovali medicínsky a psychoterapeutický manažment pre celý rad psychologických a psychosomatických stavov. Naozaj verím, že Psychofonetika je bezpečný a prospešný spôsob psychoterapie.

Podľa môjho názoru má Psychofonetika filozofický základ na antropozofii Rudolfa Steinera.

Osobne verím, že Yehuda Tagar pracuje v súlade s vysokými profesionálnymi štandardmi a profesionálnou integritou. Je odborne spôsobilý pomáhať pacientom v psychickej tiesni vyplývajúcej z traumatických životných udalostí.

Neváham odporučiť/odporúčať pacientov na Psychofonetiku.